OET IN BUGGENUM 
activiteiten & evenementen
 in Buggenum


Terugblik 

op eerdere events ...

LADIES NIGHT

Vond plaats op vrijdag 22 juli 2022

We organiseerden in juli een leuk fun-avondje voor dames. Met Lady Stuff zoals cocktails, mode- en beautyproducten en meer leuke dingenPlus: we toonden de multi AWARD winnende feelgood film Aanrijding in Moscou. Met het entreeticket maakte de dames kans op een leuke prijs. Bij vertrek kreeg iedere deelnemer een Goodiebag. 

HALLOWEEN
Vond plaats op vrijdag 28 oktobe
Naast de film The Adams Family was er voor de jeugd nog koekjes bakken, pompoen knutselen en puzzelen.  Druk bezocht en leuk en lekker. De Roffert heeft er mooie herfststukjes voor op de tafels aan overgehouden.
De geplande film voor volwassenen, The Shining, bleek blijkbaar te eng. Deze werd niet bezocht.
Niettemin, het was toch een geslaagde avond!

BRADERIE BUGGENUM
Vond plaats op 27 november 2022
Een zeer geslaagde 1e editie van de braderie. Er was een zeer gevarieerd aanbod aan Sint- en Kerst cadeaus. Een mix van mooie kunst en geweldige hobbyvaardigheden. Er was lekkere huisgemaakte soep en sate, samen met speciaal bier een top combinatie. 
En er was een bijzonder optreden van Berny Cockx, 22 jaar en getogen in Buggenum, die een easy listening repertoire bracht van klassiekers van vroegere jaren.

Nieuwjaarsreceptie
Vond plaats op 8 januari 2023
Dé gelegenheid om iedereen goed Nieuwjaar te wensen! Deze keer onder genot van een fruitig drankje, soep en een broodje en als toetje het optreden van Forever Young Leudal. Super concert met zelfs een motor als rekwisiet! 

Het ?e Buggenumse Toep Toernooi
Vond plaats op vrijdag 13 januari 2023
De nieuwe kampioen is bekend en was net als nummer 2, 3 en 4 erg blij met de prijs: een stuk wildvlees met likeur. Bij de jagers is tenslotte de toeptoernooi traditie begonnen. Volgende keer weer in november.

LIVE MUSIC: rock and beyond
Vond plaats op zaterdag 21 januari 2023
Live muziek door B-Tuned, een 6-koppige Limburgse Rock/Pop Coverformatie die op enthousiaste wijze nummers brengt uit de jaren 70/80/90.
TOP AVOND!

NOG TE VERWACHTEN EVENTS zie je op de homepage > Klik hier 

Aanmelden, vragen of opmerkingen? Gebruik het contactformulier.

CONTACTFORMULIER

Wil je je aanmelden of heb je andere opmerkingen ?
Of wil jij zelf iets organiseren? Stuur dan een bericht.

OET IN BUGGENUM

Leuke events in Buggenum

Mail 

oetinbuggenum@gmail.com             

Made with ‌

No Code Website Builder